error opening tsMuxer created 3D-BD iso

Everything related to Blu-ray 3D and 3D MKV files
Post Reply
ArArdin
Posts: 5
Joined: Fri Nov 20, 2020 1:40 pm

error opening tsMuxer created 3D-BD iso

Post by ArArdin » Fri Nov 27, 2020 2:05 pm

Hi everybody,

Newbie here to your forums.
Lately I can't open a mounted 3D-BD ISO anymore. MakeMKV returns with errors.
For example, trying to access the 3D iso of "300 Rise of an Empire" gives me:

-
Using direct disc access mode
AACS directory not present, assuming unencrypted disc
DEBUG: Code 0 at <)@bC=_v7LB*WJKP:121262302
DEBUG: Code 0 at j_2*gIk0SDRBlYdA[&(.:29397771
DEBUG: Code 0 at )|-Dt0UfP<I#NHOVBsLn:121262348
DEBUG: Code 0 at )|-Dt0UfP<I#NHOVBsLn:121262210
DEBUG: Code 0 at )|-Dt0UfP<I#NHOVBsLn:121261773
DEBUG: Code 0 at sB1Ak-Qr63XhpI9v@LaQ:213136769
DEBUG: Code 0 at [`wp1Bv4=]`if>k%a-:121262049
DEBUG: Code 0 at [`wp1Bv4=]`if>k%a-:121262256
Failed to decode audio/video data for title #0 - invalid mux or internal error, title skipped.
DEBUG: Code 0 at GHaY;DP.*KMTFuAQ:213131387
DEBUG: Code 0 at G]}%-0xK4D#J5U5:29401934
DEBUG: Code 0 at *0,;c\PL0:J=9lq%:213116437
Title #00000.mpls was skipped
DEBUG: Code 0 at j_2*gIk0SDRBlYdA[&(.:29397771
DEBUG: Code 0 at )|-Dt0UfP<I#NHOVBsLn:121262348
DEBUG: Code 0 at )|-Dt0UfP<I#NHOVBsLn:121262210
DEBUG: Code 0 at )|-Dt0UfP<I#NHOVBsLn:121261773
DEBUG: Code 0 at sB1Ak-Qr63XhpI9v@LaQ:213136769
DEBUG: Code 0 at [`wp1Bv4=]`if>k%a-:121262049
DEBUG: Code 0 at [`wp1Bv4=]`if>k%a-:121262256
Failed to decode audio/video data for title #0 - invalid mux or internal error, title skipped.
DEBUG: Code 0 at GHaY;DP.*KMTFuAQ:213131387
DEBUG: Code 0 at G]}%-0xK4D#J5U5:29401934
DEBUG: Code 0 at *0,;c\PL0:J=9lq%:213116437
Title #00000.m2ts was skipped
Failed to open disc
-

Importing a regular 2D ISO - also by tsMuxer - goes without problems. None of the errors show up, the next screen appears and creating a mkv normally works. So it seems a 3D related issue.
I never experienced these issues in the past. I have tested with quite a bunch of 3D iso's, giving same sort of errors. The 3D iso's that tsMuxer creates seem to be fine. I can mount them, open the folder structures, handle the files, etc. They also play fine via LAN on my media-players.
Making use of the latest of the two tools, has anybody an idea what I can do to make it work again?

Cheers

ArArdin
Posts: 5
Joined: Fri Nov 20, 2020 1:40 pm

Re: error opening tsMuxer created 3D-BD iso

Post by ArArdin » Thu Dec 10, 2020 4:55 pm

I don't know if this is a coincidence or not, but I just downloaded and installed latest version 1.15.4.

MakeMKV now finds a way around several "DEBUG: Code.... ***.m2ts' is corrupt or invalid at offset..." errors during import of latest tsMuxer 3D-BD ISOand takes me to the next screen.

Anyways, deliberate or fluke, thank you guys, I'll go do further testing.

Post Reply